lunes, 19 de mayo de 2014

EXCURSIÓN DE FIN DE CURSO A RIBEIRA DE PENA, EN PORTUGAL

http://www.penaaventura.com.pt/

ESTE É O PROGRAMA para o 28, 29 e 30 de maio:


Día 1º FERROL – RIBEIRA DE PENA
Saída a primeira hora da mañá cara a Ribeira de Pena (Portugal). Traslado ao complexo Pena Aventura Parque. Acomodación. Xantar e pola tarde actividades de:
·      Percurso Aventura: Rutas de aventura entre as árbores. Trátase de circuítos con pontes tibetanos, tirolinas e redes integrados na natureza que farán poñer en práctica as nosas habilidades para alcanzar alturas como as copas das árbores.
·      Escalada (rocódromo).
·      Slide. Deporte de aventura que consiste nun descenso rápido, onde nos deslizamos por un cable de aceiro tensado con inclinación, utilizando como soporte algún equipamento de escalada.
Cea, Caza do tesoro nocturno e aloxamento.

Día 2º RIBEIRA DE PENA
Almorzo e pola mañá actividades:  
·         Percurso pedestre (Gravuras Rupestres Lamelas).
·         Fantasticable ou mini cabo: Unha impresionante tirolina de máis de 1.200 metros de distancia entre as montañas Bustelo e Lamelas, 150 metros de altura que nos subirá a adrenalina “a tope” poidendo alcanzar ata 120 km/hora coas máximas medidas de seguridade. É o máis parecido a voar que podemos experimentar sen entrenamento.
Xantar e pola tarde actividades de:
·         Tiro con arco.
·         Canoas en augas tranquilas + Paddleboarding: deporte acuático variante do surf, sobre unha plancha e cun remo nos desprazamos sobre a agua.
Cea, discoteca e aloxamento.

Día 3º RIBEIRA DE PENA – FERROL
Almorzo e actividades de:
·         Salto Negativo. Atados a 2 cables somos proxectados en sentido vertical a 15 metros de altura nun segundo, o equivalente a 500 km/h proporcionando unha explosión de adrenalina.
·         Alpine Coaster (Novidade 2014)
Xantar e regreso a Ferrol. Breve parada en ruta e chegada.

E ESTAS, AS COMIDAS... Mmmmmm...

COMIDAS

1. Día 28:

Xantar: Tenreira con chícharos, arroz e patacas fritidas.
Cea: Costeletas de porco con arroz.
2. Día 29:
Xantar: Petiscos de carne con ensaladilla rusa.
Cea:  Polo asado con cogomelos e arroz.
3. Día 30:
Xantar:  Guiso de carne con legumes.
 

 

1 comentario: